De vereniging

De Harlinger Watersportvereniging is in 1932 opgericht. Momenteel heeft de vereniging ongeveer 350 leden. De verenigingshaven heeft 96 vaste ligplaatsen en volop ruimte voor passanten. Naast de HT Race organiseert de HWSV lezingen, clubavonden, jeugdzeillessen, verenigingszeilen en toertochten.

Lid worden?
Lid worden van de HWSV kan door het invullen van dit formulier. Door lid te worden steunt u de vereniging, kunt u deelnemen aan de activiteiten en heeft u 30% korting op het liggeld. Voor plaatsing op de wachtlijst voor een vaste ligplaats in de haven is lid zijn een voorwaarde.

Op de ledenpagina staan artikelen en gegevens, alleen bedoeld voor leden van de HWSV. Het wachtwoord kan door leden worden aangevraagd via

Mocht u het lidmaatschap willen opzeggen, u heeft daar vast een goede reden voor, dan kan dat met dit opzegformulier.