De HWSV en het coronavirus.

ALLE ACTIVITEITEN IN HET ALLEMANSHUUS OPGESCHORT

In verband met de maatregelen die nodig zijn om het coronavirus in te dammen, heeft het bestuur van de Harlinger Watersportvereniging besloten om alle activiteiten in het Allemanshuus tot nader order op te schorten. Dat betekent o.a. dat de lezing van 20 maart a.s. niet is doorgegaan dat het clubhuis niet geopend is. Ook alle andere activiteiten waarbij mensen bij elkaar komen in het Allemanshuus, zoals koffiedrinken met elkaar, zijn de komende weken niet mogelijk. Het Allemanshuus is alleen nog toegankelijk voor de dienstdoende havenmeester. De sanitaire voorzieningen op de haven blijven wel geopend, maar hier geldt het advies: hou afstand van elkaar en was je handen goed. Er is desinfecterende zeep aanwezig. Laten we hopen dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren het virus te bestrijden.

Het bestuur van de Harlinger Watersportvereniging